Illy – a soha véget nem érő utazás a tökéletesség felé

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

Illy – a soha véget nem érő utazás a tökéletesség felé

Eljött az idő, hogy újabb világhírű névvel egészítsük ki olasz kávéink egyre bővülő listáját. Azt gondolhatod, hogy egy másik olasz kávé nem tud téged érdekelni, mert ha annyit ismersz belőlük, azt várod, hogy ez sem lesz más. Nos, mint mindenben - minden egyes terméknél, minden ételnél, minden egyes dolognál - mindenki mást szeret, és lehet, hogy az Illy csak az a kávé, amelyre már régóta vártál, vagy még nem fedeztél fel.

Talán elbűvöl majd története és története, tulajdonságai más kávékhoz képest, vagy egyszerűen úgy érzi, hogy ez a jó választás. Vessünk egy pillantást rá.

Ahogy az lenni szokott, a vásárlót az elején, már az ajtóban kell vonzani, vagy hasonlóan, mint ebben az esetben, rögtön a cikk elején. Illy egy nagyon nem hagyományos módszert választott erre, és ez a kávénak a zenével és a művészettel való összehasonlítása igencsak találó. Számos idézet közül kiemelkedik egy: "Számunkra a kávékeverék a zenekar, az Arabica független hangszer." Ez Illy céljára utal, aki 9 különböző arabica már meglévő keverékét finomítja. bab több mint 80 éve, hogy a világ legjobb keverékét kínálja, itt a legjobb kávé.

De térjünk vissza az elejére, mert mint minden nagy történetnek, ennek is valahol el kellett kezdődnie, és ahogy az lenni szokott, a nagy dolgokat kis kezdetek előzték meg.

1933-ban kezdődött, amikor Francesco Illy megalapította az Illycaffè-t. Az első nagy lépés azonban az volt, hogy feltalálták az ún illette. Ez volt az első nagynyomású eszpresszógép, amely a vízmelegítés és a nyomás szabadalmaztatott elválasztási rendszerén működik. Nyomós csomagolási módszerei végül már 1940 körül biztosították számára az exportot Hollandiába és Svédországba.

Ernesto, a cég alapítójának, Francescának a fia, kémiából doktorált, és 1940 körül csatlakozott a céghez. Az ügy és a tudás iránti szenvedélye a cég további hatalmas fejlődését idézte elő, különösen az új tudományos és műszaki találmányok terén. .

Legfontosabb betörése a cégbe az volt, hogy 1950 körül hatalmas terjeszkedést tett az otthonokba. Természetesen nem ez volt az utolsó betörése, hiszen 1974-ben feltalálta az ESE-t – az első előre kimért eszpresszópárnát. Továbbá 1988-ban már az elején kitalálta a fotokromatikus módszert a legjobb minőségű szemek azonosítására. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nélküle a cég soha nem jutott volna el idáig.

Az Illy ma már több mint 140 országban prémium olasz kávéként ismert Ernesto fia, Andrea vezetésével, aki folytatja a családi hagyományokat és innovációkat.

A cég 5 kontinensen ismert és elismert a már említett, 9 különböző fajta 100%-os arabicából készült kávé kiváló minőségéről és összetéveszthetetlen bársonyos ízéről. Küldetésüknek, szenvedélyüknek és megszállottságuknak tekintik azok örömét, akik szeretik élvezni az életet a természet által kínált legjobb kávé keresése révén, amelyet a rendelkezésükre álló legjobb technológiákkal dolgoznak fel, és keresik a szépséget mindenben, amit csinálnak.

Amint azt biztosan felismeri, ez a cég is képes volt áttörni egy képzeletbeli lyukat a világban. Nem csak új és új mixek kitalálásával, hanem a tipikusukra fókuszálva és amennyire lehet javítva azt. Biztosak vagyunk benne, hogy néhányat érdekelt. És még köztetek is lesznek olyanok, akik értékelni fogják azt a kemény munkát és a hosszú távú munka csodálatos eredményét, amelyet Illy oly régóta próbál tökéletesíteni.

Forrás :

HTTPS://WWW.ILLY.COM/EN-US/COMPANY