A pénztárcám és a kedvezmények

EZEKET A KEDVEZMÉNYEKET ÜZLETÜNKBEN HASZNÁLHATJA

3% kedvezmény első vásárlásnál - kupon UJVASARLO

Ha regisztrál üzletünkben, azonnal küldünk egy e-mailt egy ÚJ VÁSÁRLÓ kuponnal, amely egyszeri 3% kedvezményt biztosít. A kedvezmény bármely rendelésre felhasználható, de csak egyszer. A kedvezmény érvényesítéséhez a rendelési folyamat során a pénztárnál kell megadni a kedvezménykódot.

2% visszatérítés minden vásárlás után az űrlapon

- MY WALLET hűségprogram regisztrált és bejelentkezett ügyfelek számára

Bármilyen termék áruházunkból történő vásárlásakor a SAJÁT PÉNZTÁRCÁM hűségprogramunk 2%-kal növeli minden kiszállított és kifizetett rendelés összegét. Ezt az összeget ezután bármikor felhasználhatja kedvezményként a következő rendelésénél. Az egyenlegét a SAJÁT PÉNZTÁRCÁM-ban követheti nyomon a Számlám szakaszban, a SAJÁT PÉNZTÁRCÁM linken. Feltételek: Csak regisztrált vásárlók használhatják ezt a hűségrendszert. A SAJÁT PÉNZTÁRCSA hűségprogram az akciós árukra is vonatkozik és időkorlát nélkül használhatod. A kedvezmény mértéke korlátozott és nem haladhatja meg a rendelés értékének 50%-át. Az összegyűjtött jóváírást nem kell egy megrendelésre felhasználni. Ha a jóváírást nem használjuk fel egyszerre, a fennmaradó értéke más rendelésekre is felhasználható.

- hűségprogram KEDVEZMÉNYKUPON minden nem regisztrált vagy regisztrált, de be nem jelentkezett vásárlónak

A vásárlás sikeres lebonyolítását követően a rendszer kedvezménykupont küld Önnek, amelyet az eredeti rendelés leadását követő 30 napon belül a következő rendelés alkalmával lehet felhasználni a pénztárnál. Ha regisztrál az e-shopba és bejelentkezik fiókjába, a Kedvezménykupon hűségprogram automatikusan átvált a Moja Peñaženka törzsvásárlói programra, melyben a kedvezmények korlátlan ideig érvényesek és a kedvezmény több vásárlásból is felhalmozható. parancsokat.

Jegyzet:

Az eladó fenntartja a jogot, hogy a hűségprogram feltételeit és a hűségkedvezményeket előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.