Brita Maxtra+ Vízszűrő – Tiszta víz szennyeződések, klór és nehézfémek nélkül
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Új

Brita Maxtra+ vízszűrő

TNC - TARTÓSAN ALACSONY ÁR !

A vízszűrő kancsók használata nemcsak jelentős pénzmegtakarítást eredményez, hanem a környezet védelmét is szolgálja. Az egyszer használatos műanyag palackokban lévő vízről való lemondás lehetővé teszi a hulladék mennyiségének jelentős csökkentését és óvja a természetet. Élvezze a tisztább, egészségesebb csapvizet, és segítsen megvédeni bolygónkat a túlzott műanyag hulladéktól.

3 633,98 Ft Adóval együtt

2 861,40 Ft Áfa nélkül

check Azonnali szállítás

2% az áru értékét jóváírjuk a pénztárcájában ha regisztrált - 72,68 Ft

local_shipping Mikor kapom meg az árut?

Packeta.hu kedd 2024-10-22
Express One hétfő 2024-10-21
  • Postaköltség:  1490 Ft 5 kg súlyig csomag esetén; 
1995 Ft futár Experss One Postaköltség: 1490 Ft 5 kg súlyig csomag esetén; 1995 Ft futár Experss One
  • Az áruk meghosszabbított visszaküldése Akár 30 napig indoklás nélkül Az áruk meghosszabbított visszaküldése Akár 30 napig indoklás nélkül
  • Kedvező hűségprogram minden vásárlás 2%-a vissza Kedvező hűségprogram minden vásárlás 2%-a vissza
  • Expressz szállítás 24 órán belül Expressz szállítás 24 órán belül
  • A Packeta kiszállítása a kiszállítási pontra és a Z - box Express One futárral A Packeta kiszállítása a kiszállítási pontra és a Z - box Express One futárral
  • Fizetési módok  Utánvét, fizetési kártya, banki átutalás és QR kód, online banki átutalás Fizetési módok Utánvét, fizetési kártya, banki átutalás és QR kód, online banki átutalás

Kereskedelmi név: Brita Maxtra+ vízszűrő

Merítse víztartályba

Kapacitás: kb. 100L - 4 hét

Alkalmas szűrőkancsókhoz: Orion, Amethyst, Jasper, Luna MI Unimax, Omega MI, Omega LED, Astra MI Unimax, Astra LED, Mila LED, Start Unimax, Aluna Cool, Aluna XL, Marella Cool, Marella XL, Elemaris Cool, Elemaris XL, Style, Style XL, Venus.

1 vízszűrő Brita Maxtra+ Pure Performance
A Maxtra+ Pure Performance szűrők segítségével megtisztíthatja a csapvizet a szennyeződésektől és a nem kívánt anyagoktól. A szűrőkeverék segít megszabadulni a klórtól, nehézfémektől, peszticidektől, herbicidektől és gyógyszerészeti anyagoktól, ha ezek megtalálhatók a csapvizében. A szűrő körülbelül 4 hétig tart ki. Fontos a szűrő rendszeres cseréje, mivel az adott idő elteltével elveszíti tulajdonságait.

Vízszűrő Brita Maxtra Plus Pure Performance kancsóhoz – 1 darab
A Maxtra+ Pure Performance innovatív szűréstechnológia. A továbbfejlesztett formula biztosítja, hogy a legmagasabb minőségű, egészségére biztonságos terméket vásárolja meg. A Brita szűrők segítenek a megfelelő hidratáltság fenntartásában, javítják a vízalapú italok ízét és pénzt takarítanak meg.

Milyen a szűrőkeverék a Maxtra+ Pure Performance szűrőben?
A Maxtra Plus Pure Performance aktív szén mikrorészecskékből és ioncserélőből áll. Ennek köszönhetően a víz lágyabb lesz, és megtisztul a nehézfémektől, klórtól, peszticidektől, herbicidektől és gyógyszerészeti anyagoktól. A Maxtra+ Pure Performance szűrő lágy és közepesen kemény vízhez készült. Ha problémái vannak kemény vagy nagyon kemény csapvízzel, ajánljuk a Maxtra+ Hard Water Expert szűrőket.

Milyen kancsókhoz alkalmas a Maxtra+ Pure Performance szűrő?
A szűrő a legtöbb szűrőkancsóhoz alkalmas! Ez egy univerzális termék, amely tökéletesen illeszkedik a piacon legnépszerűbb modellekhez. Ide tartoznak például a Brita, Dafi és Aquaphor márkájú kancsók, ahol Unimax típusú (ovális/vízszintes) szűrőket használnak.

A szűrőkancsók használata nemcsak jelentős pénzmegtakarítást jelent, hanem a környezet védelmét is szolgálja.
Az egyszer használatos műanyag palackos víz elhagyása jelentősen csökkenti a hulladék mennyiségét a szeméttelepeken.

Készült Németországban

BRITA
104030
4006387104030
chat Hozzászólások (0)