Jacobs - német minőség

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

Jacobs - német minőség

A kiváló minőségű olasz kávék hosszú listája után továbbmegyünk, ezúttal Németországba. Az olasz kávék világranglistán elfoglalt előkelő helye ellenére biztosíthatjuk Önöket, hogy még a német kávé sem marad el mögötte. Változatos ízlések, gazdag történelem, a világon egyformán ismert nevek és széles támogatói közönség. A német márkáknak határozottan van mondanivalójuk, ha a kávé világáról van szó.

Most pedig nézzük meg együtt az egyik leghíresebbet. A kávé, amiről sokat hallottál, legyen szó tévéreklámokból, az internetről, vagy akár otthon is van. Egy a sok közül, és mégis kivételes, Jacobs kávé.

Nem tartozik a legrégebbiek közé, de története ugyanolyan fontos és változatos, mint másoké. Az egész 1895-ben kezdődött, amikor Johann Jacobs lefektette az immár nagyhatalmú brémai vállalat első alapjait. Egy gazda mindössze 26 éves fia csemegeboltot nyitott, melyben helyet kapott a kávé is, amivel a közeljövőben olyan híressé vált. Ő lett az egyik első kávékereskedő.

Ahogy semmi sem nő magától, Jacobs sem vált egyik napról a másikra sikeressé. Körülbelül 17 évbe telt, mire 1906-ban végre megnyitotta első megfelelő pörkölőjét, és csak 1913-ban jegyezte be először a Jacobs márkát.

Ahogy cége nőtt, úgy nőtt a népszerűsége, és fokozatosan nőtt a kávé iránti kereslet. Először a közvetlen közelében, később egész Németországban, az 1920-as években pedig postai megrendelés útján kezdte kínálni a kávéját.

Jól bevált üzletét fia, Walter folytatta, aki már akkor is ellátta az ördögpörkölt kávét 60 000 kiskereskedőnek Németország-szerte. Irányítása alatt Jacobs az 1970-es években kezdett tovább terjedni a világban.

"Korona" munkája a Jacobs Krönung kávé. A legjobb, gyakran Jacobs zászlóshajójaként emlegetett kávét 1966-ban hozták létre, és a Krönung név (ami koronát jelent) büszkén képviseli ezt a legmagasabb minőségű kávét.

Ahogy a cég egy fiatal gazda fiának egy szebb jövőről és egy kis csemegeboltról szóló álmával indult, Jacobs arra törekszik, hogy mások is nyitott szemmel álmodhassanak az aroma és íz legérzékibb kombinációival. A már említett aroma annyira jellegzetes, hogy már az első korty előtt tökéletesen beindítja az elmét.

Az álmok és az álmodozás egyfajta mottóvá vált Jacobs számára. A nyitott szemmel álmodni nem csak üres szlogen a Jacobs márka számára, hanem aktív vízió, amely segít az embereknek kilépni a komfortzónájukból, és elkezdeni megvalósítani saját álmaikat.

Egy kisvárosból az egész világba. Mára Jacobsnak már nagy üdülőhelyei vannak szerte a világon. Vezető Ausztriában, a balti államokban, Németországban, Görögországban, Hollandiában, Oroszországban, Dél-Afrikában és sok más országban, köztük Szlovákiában.

Az alapító maga bizonyította be, hogy az álmok valóra válnak, csak hinni kell bennük, és bár elszántsággal, kitartással és kemény munkával néha lehet egy kicsit segíteni rajtuk, az eredmény mindenképpen megéri. Próbálja ki Ön is, és kezdje el megvalósítani álmait az egyedülálló német Jacobs kávéval. Néha csak egy pihenés, egy gondolatokkal eltöltött pillanat és egy kis kávé szükséges a sikerhez vezető új úthoz, a beteljesült álomhoz vezető új úthoz.