Julietta - frissen pörkölt kávé

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

FRISSEN PÖRÖLT JULIETTA KÁVÉ FELDOLGOZÁSA

A zöldkávét, mint alapanyagot, akár a frissen pörkölt kávé beszállítónk saját ültetvényéről származik, akár nem, a pörkölés előtt a laboratóriumban ellenőrizzük, hogy megfelel-e az előírt szabványoknak, minősége megfelel-e a bejelentett adatoknak. A kávé iránti tiszteletből és tiszteletből a gyártó a Coffee-Tech Engineering modern és fejlett technológiáját használja a pörköléshez. A laboratóriumi pörkölőnél kapott eredményeket és pörkölési profilokat ezután egy nagyobb, kereskedelmi forgalomban lévő pörkölőre alkalmazzák. A kávé pörkölés után is ellenőrzött. A vett mintákat megkóstolják (köpölyözés), és megmérik a pörkölés mértékét (Agtron) vagy a pH-t.

INFORMÁCIÓK A SZLOVÁK BESZÁLLÍTÓNK SAJÁT ÜLTETÉSÉN VALÓ KÁVÉTERMÉSZTÉSRŐL FRISSEN PÖRLÖLT KÁVÉ - Ahhoz, hogy a kávéfogyasztás igazi élmény legyen számodra, elismert szakértőktől tanulunk meg a kávéról a lehető legtöbbet. A kolumbiai El Colibrí ültetvényen saját kávénknak köszönhetően elmélyítjük tudásunkat, ahol a Hacienda Supracafé szakembereiből álló csapattal dolgozunk. Nagyszámú madár él azon a helyen, ahol a "Jó Kávé" ültetvény található, köztük több kolibrifaj is, ezért neveztük el El Colibrí-nak (a spanyol nyelvből kolibri). Az ültetvény 1850 méteres tengerszint feletti magasságban, egy fennsíkon található, Popayán városa közelében, a Kauca régióban. Több mint négyezer Arabica Coffea Yellow Caturra kávéfával ültetik be. Ennek a fajtának a gyümölcse sárga (a legtöbb fajta piros gyümölcsű). El Colibrí egy enyhe völgyben található, amely kerek formájával egy amfiteátrumra emlékeztet. A fákkal teli alsó részen egy vízforrás fakad. Valódi fotók és videók révén folyamatosan naprakész információkkal rendelkezünk a növekedés, a virágzás, az érés és a betakarítás minden időszakáról. Figyeljük az időjárást, az éghajlati viszonyok alakulását, az elvégzett munkákról jelentéseket kapunk.

TÁJÉKOZTATÓ A FRISSEN PÖRÖLT KÁVÉ ELÉRHETŐSÉGÉRŐL - tekintettel arra, hogy a pörkölt kávé lehető legjobb frissességében vagyunk érdekeltek, előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor előfordulhat, hogy az Ön által keresett környékről nem kapható a kávé. Ez annak köszönhető, hogy vásárláskor nem mindig kapható mindenféle friss kávé. Igyekszünk azonban a frissen pörkölt kávé minél szélesebb választékát fenntartani Önnek.