Tonino Lamborghini

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

Tonino Lamborghini

Maradunk Olaszországban, de ezúttal valami szokatlant nézünk meg. Eddig mindig a kávéiparban meghonosodott különféle márkákról, cégekről beszéltünk, amelyek kereskedelme, üzleti tevékenysége elsősorban erre és az ezzel kapcsolatos dolgokra irányul. Ha azonban valaki elmondja neked a Tonino Lamborghini nevet, biztosan nem a kávé jut eszedbe először.

Míg a névhez a gyors autók és a márkás kiegészítők fűződnek, a legtöbben nem tudják, hogy a Lamborghininek az élelmiszeriparban és végső soron a kávéiparban is van helye.

A cég kezdetei 1947-ig nyúlnak vissza, amikor Tonino Lamborghini megszületett. Családja már korábban is híres volt az autóipar területén, amelyet 1963-ban alapítottak Észak-Olaszországban, és mindannyian jól tudjuk, milyen sikerre és névre tett szert ez a cég.

Gazdag finanszírozási forrásának és egy építhető márkának köszönhetően Tonino úgy döntött, hogy megnyitja saját fiókját ennek a cégnek, és 1981-ben megalapította a Tonino Lamborghini Style and Accessories céget, amely – ahogy a neve is sugallja – különféle ruházattal és kiegészítőkkel foglalkozott. . Az első termékek az órák, szemüvegek és különféle bőrtermékek voltak. Ez nagyon megfogott és 1983-ra már világszinten ismerték, 1985-re még Rómában, Londonban és Hong Kongban is sikerült megnyitnia az első üzleteket. 1990-ben már minden jó üzletben lehetett találni ezt a márkát, termékeik kínálata cipőkkel, parfümökkel, ékszerekkel, sőt bútorokkal is bővült.

A Lamborghini márka kezdete a kávéiparban valószínűleg már 1993-ban tekinthető, amikor megtették az első lépéseket a gasztronómia felé. Ebben az évben Tonino Lamborghini megalapította az Officina Gastronomica srl-t, amely a projekt kezdetére irányult étellel és itallal, és már két évvel később, 1995-ben eljutunk az első tészta, borok és persze kávé gyártásáig. .

Ahogy az egy ilyen nagy nevet viselő kávétól elvárható, a Tonino Lamborghini espresso egy kiváló minőségű kávé, amelyet precíz és lelkiismeretes eljárásokkal állítanak elő a kiválasztástól a pörkölésen át egészen a csomagolásig. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően összetéveszthetetlen ízzel, aromával és számos egyedi kávékeverékkel büszkén szerepelhet a többi magas rangú olasz márka között. Nem szabad megfeledkeznünk híres forró csokoládéjukról sem, amely szintén nagyon népszerű.

Ennek a cégnek a története és terjeszkedése azonban nem ér véget a kávéval. A következő években a cég termékei között szerepeltek például golfkocsik, energiaitalok, sőt mobiltelefonok is.

Amint azt már bizonyára megértette, ez egy hihetetlenül tehetséges és áttörést jelentő cég, amely bebizonyította, hogy minősége és képességei nem korlátozódnak csak egy területre, és termékeik mindenképpen megérdemlik a figyelmet.

Források:

https://www.lamborghini.it/EU/ http://lamborghini-lounge.com/products/coffee