Dr. Coffee kávéfőző

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

DR.COFFEE F11 BIG PLUS KÁVÉGÉP

A Dr.Coffee F11 BIG PLUS egy teljesen automata professzionális kávéfőző, amely kis- és közepes méretű irodákban, konferenciatermekben vagy szállodákban való használatra készült. A kávéfőzőt modern dizájn, magas funkcionalitás és nagy teljesítmény jellemzi. Az alacsony zajszintű kerámia kávédaráló, az intuitív érintőképernyő és az akár 24 kávékülönlegesség elkészítésének lehetősége az F11 kávégépet a professzionális automata kávégépek élére sorolja.

A Dr.Coffee F11 BIG PLUS vízcsatlakozóval és megnövelt tartályokkal rendelkezik a kávé és zacc tárolására, valamint egy 8 literes víztartály.

KERÁMIA CSISZOLÓ

A Dr.Coffee F11 BIG PLUS kávéfőző beépített lapos kerámia darálóval rendelkezik, amely még hangsúlyosabbá teszi az elkészített kávé ízét és aromáját. A daráló rendkívül egyenletes és precíz őrlést biztosít. A szemeskávétartály 1200 g-os űrtartalmú, ami hosszú üzemidőt biztosít gyakori utántöltés nélkül.

GŐZRENDSZER

A szabadalmaztatott főzési rendszer 5 előfőzési móddal és rendkívül széles adagolási tartománnyal - 7-től 16 g-ig - lehetővé teszi, hogy a főzési folyamatot bármilyen kávétípushoz igazítsuk. Az extrakció alatti 19 bar nyomásnak köszönhetően az elkészített eszpresszó aromás habréteggel rendelkezik. A Dr.Coffee F11 BIG PLUS kávégépben 24 féle italt készíthetünk, köztük fekete- és tejkávét is. Az innovatív tejelőkészítő rendszernek köszönhetően a hab nagyon puha, a mechanizmus pedig intuitív, automatikus tisztítórendszerrel rendelkezik. Minden kávé elkészíthető egyszerűen a megfelelő ikon kiválasztásával a menüben.

PROFI KÁVÉFŐZŐ

A Dr.Coffee F11 BIG PLUS egy automata professzionális kávéfőző, amely a nagy teljesítményt igénylő helyeken is bevált. Egy óra alatt 70 csésze eszpresszót, 50 csésze feketekávét, 50 csésze cappuccinot vagy 15 liter forró vizet tud elkészíteni. A készülék biztonsága érdekében naponta legfeljebb 100 csésze kávé elkészítése javasolt. A kávéfőzőben a vizet egy 8 literes tartályból szívják fel, az elkészített kávé zacca pedig közvetlenül a körülbelül 70 adag befogadására alkalmas tartályba kerül. A kávéfőzőnek lehetősége van a vízellátó hálózathoz való közvetlen csatlakozásra is.

A DR.COFFEE F11 BIG PLUS KÁVÉGÉP PARAMÉTEREI

TECHNIKAI PARAMÉTEREK:

Szélesség: 410 mm

Magasság: 580 mm

Mélység: 500 mm

Víztartály térfogata: 8 l

Kávétartály űrtartalma: 1200 g

Üledéktartály (adagok száma): kb. 70

Súly: 17 kg

Feszültség: 220-240 V 5060 Hz

Teljesítményfelvétel: 1500 W

Italok száma: 24 db

Azonnali termékek: Nem

Vízcsatlakozás: Igen

Automatikus tisztítás: Igen

Kijelző: 7,0" érintőképernyő

Fekete szín

HATÉKONYSÁG:

Napi kapacitás: 100 csésze

Espresso óránként: 70 csésze

Feketekávé óránként: 50 csésze

Cappuccino óránként: 50 csésze

Meleg víz óránként: 15 l