Biogena Tea

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

Ezúttal nem kell olyan messzire mennünk, ha a világ egy másik kiváló teáját keressük. Ugyanis listánk következő eleme a Biogena márka.

A Biogena egy cseh cég, amely saját, egyedi receptjei alapján kiváló minőségű prémium gyümölcs- és gyógyteák gyártására specializálódott. Gyártásukhoz a világ minden tájáról származó csúcstermelők által szállított alapanyagokat használ, és viszonylag fiatal kora ellenére (a céget 1995-ben alapították) is megfelelő sikert arat. Csehországon kívül számos külföld is élvezheti ezeket a teákat, például a közeli Magyarország, Szlovákiánk, vagy még távolabbi Olaszország.

Története a BIOGENA CB spol. alapításával kezdődik. s.r.o. České Budějovice-ban a már említett 1995-ben. 2005-re elkezdett különféle épületeket rekonstruálni és gyáraivá alakítani, például Chelčicében, Ševětínben vagy Jindřichov Hradecben.

2005-ben együttműködést alakított ki különböző gyógyászati ​​nagykereskedőkkel, és sikerült terjeszkednie a Cseh Köztársaság egészére. 2007 óta új gyógyteák és gyümölcsteák keverékeit kezdte el gyártani, és az évek során egyre nagyobb népszerűségre és díjakra, valamint különféle oklevelekre tett szert.

A Biogena különböző cseh beszállítókkal működik együtt, és igyekszik minél jobban kihasználni a helyi erőforrásokat.

A különféle teakeverékek és -variációk főként a České Budějovice-i tea saját fejlesztéséből származnak.

Mint minden nagyvállalatnál, a Biogény esetében is számos szigorú, a legszigorúbb előírásoknak megfelelő intézkedés vonatkozik a gyártási folyamatra. Gyártócsarnokaikban rendkívül korszerű csomagolási technológiákat alkalmaznak, amelyek alkalmasak ömlesztett vagy adagolt teára. Szintjelző számodra lehet az IFS (International Food Standard) tanúsítvány, amely a nemzetközi szabvány követelményeinek teljesítését igazolja.

Míg számos más márka főként fekete és zöld teákra specializálódott, amint azt már említettük, a Biogéna a gyümölcs- és gyógyteák terén jeleskedik. Ezen összetevők színes kombinációi jellemzik, erős, de kellemes aromák és finom íz kíséretében.

Annak ellenére, hogy egy fiatal cégről van szó, gyorsan megtalálta az utat, hogy megalapozza magát. Mint mindenki tudja, az első benyomás fontos. És hogy szerezhetsz ilyet? Nos, csomagolás! A tapasztalatlan vásárló számára a megjelenés döntő lehet, ezért a Biogen tervezői mindent felülmúltak, ami ismételten elnyerte az „Év csomagolása” és a „Design Touch” díjakat.

Bárhogy is legyen, mindannyian tudjuk, hogy egy szép borító nem elég. Ez a cég azonban egyre inkább népszerűsíti a nevét a világban, a közeli és távoli országokban, és ha első osztályú gyümölcsteát keres, a Biogena megtalálja a megfelelőt.

Forrás:

https://www.biogenatea.sk/clanek/o-nas/biogena https://www.biogena.cz/clanek/o-nas/historie