Eilles tea

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

Eilles tea

Valaki nem tudja elképzelni, hogy kávé nélkül kezdje a napot, valaki viszont szívesebben kezdi a mindennapjait egy csésze kedvenc teájával.

A tea, mint ital, világunk szerves részévé vált. Kr.e. 2737-től, amikor az első tealevelek véletlenül a kínai uralkodó, Shen Nung vizébe estek, az amerikai függetlenségi háborút elindító eseményig - a bostoni teapartiig - a tea világszerte elterjedt és különféle fajtái különböző helyekről. a világot Eilles az Ön által ismert formába készíti fel.

Rengeteg különféle tea érkezik Kínából, a zöld tea Japánból került hozzánk, Északkelet-Indiából a fekete tea, a népszerű Rooibos tea Afrikából származik, és még sok más, amit órákig tudnánk nevezni.

Függetlenül attól, hogy melyik országból származik a tea, Eilles gondoskodik a minőségről, és gondoskodik arról, hogy az Ön élményét ne befolyásolják nemkívánatos és káros vegyi anyagok. Eilles-i bioteáikkal elsősorban a génmódosítás, illetve a vegyi és szintetikus növényvédő szerek és műtrágyák elkerülésére törekednek.

Eilles a J. J. Darboven céghez tartozik, amely nemcsak a tea, hanem a kávé világában is hírnevet szerzett magának. Hamburgi eredetével és több mint 150 éves hagyományaival ez egy olyan cég, amely gyorsan növekedett, és 900 alkalmazottjával és világszerte 16 fiókjával gyorsan elfoglalta helyét a legjobbak között.

Az Eilles-t Joseph Eilles alapította 1873-ban, és nagyon gyorsan híressé vált kiváló minőségű márkaként. 140 éve működik, és megfelel a világ rangos szállodáinak magas színvonalának és feltételeinek. 2018-ban még az ETP – Ethical Tea Partnership kiváltságát és tagságát is elfogadta.

Az ETP feladata a teaültetvényeken dolgozók életkörülményeinek javítása, akár a szegénység, az éhínség, az egészségügyi problémák vagy a vízhiány leküzdésével. Az ETP emellett a nemek közötti egyenlőséget szorgalmazza a munka és a nők támogatása terén a kevésbé fejlett országokban, ahol nem elégségesek a jogaik és sokkal nehezebb az életük.

E társadalmi-politikai célok mellett természetesen az ETP a teák minőségének javítását helyezi előtérbe a hozamok növelésével, a permetezések és műtrágyák szabályozásával, valamint a klímaváltozáshoz és a kereskedelmi piaci igényekhez való alkalmazkodással.

Az említett minőség elérése érdekében a levelek leszedésétől a végső teászacskóig tartó folyamatnak különböző feltételeknek kell megfelelnie.

A leveleket csak kézzel gyűjtik össze, és körülbelül 4 kg friss levélből csak 1 kg kerül feldolgozásra. Ezeket később szárítják, hengerlik, erjesztik, pörkölik és válogatják. Később 2,86 g-ot lemérnek, és átesik az első minőségellenőrzésen. A levelek aromája, íze, árnyalata és mérete szabályozott.

A megfelelő nyerstermék megtalálása után megtörténik a tényleges kóstolás. A teát 5 percig vízben áztatják, majd cukor, tej vagy méz nélkül megkóstolják, és csak akkor hagyják jóvá a tea csomagolását, ha minden kritérium teljesül.

Bármit is szeretne, az Eilles több mint 250 eredeti fekete-, zöld- vagy gyümölcstea keverékével, valamint egyéb termékek széles választékával biztosan megtalálja a helyét reggelijén, ebédjén vagy a nap bármely pillanatában. https://www.darboven.com/ https://www.eilles-tee.de/en/tea-knowledge