Vintage tea

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

Szüreti teák Ezúttal a távoli Sri Lankát nézzük meg. Az egykor csak kávétermesztéséről ismert ország festői, kiterjedt teaültetvényekkel borított területté alakult. Az első teaültetvényt Srí Lankán már 1867-ben hozták létre, és ma már elképzelhetetlen az ottani terület a mindenütt jelenlévő teaültetvények kuszasága által teremtett gyönyörű táj nélkül.

Az egyik ebből az országból származó teamárka a Vintage Teas márka. A története kissé... szokatlanul kezdődik, mondhatnánk. Nem előzi meg semmiféle, a családban keringő hagyomány, sem olyan megdöbbentő felfedezés, amely megváltoztatta alapítóinak világképét. Nem, az alapítása egy krikettmeccshez kapcsolódik.

A történet elején a teaipar három úttörője áll, Sriantha Rajapaske, Mahinda Karunanayake és Vinodh Wijetunga. Ezek a férfiak úgy döntöttek, itt az ideje, hogy saját útjukat járják, és elindítsák saját teamárkájukat. Az ilyesmi azonban nem könnyű, és kezdetük is nehéz volt.

A szponzorok keresése során nagyszámú elutasításon kellett túllépniük, mert látásmódjukat nagy mennyiségű szkepticizmus és bizalmatlanság kísérte. Kitartásuk és talán sorsuk azonban a listán szereplő vezetéknévig vezette őket. Szerencséjükre ez az ember nagy krikett-rajongó volt, és korán felismerte Srianthát, aki egykor a nemzeti krikettválogatottban szerepelt. Azonnal felfigyeltek rájuk, és álmuk lassan kezdhetett valóra válni.

És már el tudod képzelni, hogyan folytatódott. Kemény munka, kapcsolatok megszerzése, először kisvállalkozás, majd export az egész országba és azon túl. A Vintage Teas ma már több mint két hektáros gyárral rendelkezik, és több mint száz alkalmazottat foglalkoztat. A márka már ismert a világon, és a tea egyik legnagyobb exportőrévé és forgalmazójává vált Srí Lanka egész területéről.

Teáik a legfinomabb ízeket és legkiválóbb textúrákat tartalmazzák, amelyeket a teakészítési eljárások és módszerek legfrissebb kínálatával hoztak létre. Az eredmény mindenféle ízzel és aromával teli keverékek. Munkájuk azonban itt nem ér véget. Minden terméket egyedileg és speciálisan csomagolnak, hogy megőrizzék frissességét, és csak ezután kerül exportra a világba, végül pedig az Ön asztalára. Minden küldeményt szorosan figyelemmel kísérünk, hogy mindig pontosan időben és a megfelelő helyre kézbesítsük.

Srí Lanka varázslatos és ködös dombjairól és völgyeiről származó teák széles választéka különféle típusú teák csodálatra méltó választékát kínálja. Egyedi leveleiket a teaszakértők tapasztalt kezei gyűjtik össze, és minden termék módszeres és precíz munka eredménye. Ha Srí Lankáról származó teára gondol, a Vintage Teas biztosan nem fog csalódást okozni.

https://vintageteas.lk/aboutus https://vintageteasuk.com/tea-story.html