Lavazza Espresso Perfetto zrnková káva 1 kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lavazza Espresso Barista Gran Crema szemes kávé 1kg

Kávébab 40% arabica 60% robusta

Kávébabok. Közép- és Dél-Amerikából származó prémium minőségű arabica kávébabokból, valamint Afrikából és Ázsiából származó robusta kávébabokból álló, közepes pörkölésű exkluzív keverék. A Lavazza Espresso Perfetto egy olyan kávébabkeverék, amely jellegzetes és testes ízének köszönhetően páratlan ízélményt nyújt.

Pc Kedvezmény Ár
2 5% 9 367,63 Ft/packing
4 10% 8 874,60 Ft/packing
6 15% 8 381,57 Ft/packing

9 860,67 Ft Adóval együtt

7 764,30 Ft Áfa nélkül

check Azonnali szállítás

2% az áru értékét jóváírjuk a pénztárcájában ha regisztrált - 197,21 Ft

local_shipping Mikor kapom meg az árut?

Packeta.hu csütörtök 2024-10-24
Express One szerda 2024-10-23
  • Postaköltség:  1490 Ft 5 kg súlyig csomag esetén; 
1995 Ft futár Experss One Postaköltség: 1490 Ft 5 kg súlyig csomag esetén; 1995 Ft futár Experss One
  • Az áruk meghosszabbított visszaküldése Akár 30 napig indoklás nélkül Az áruk meghosszabbított visszaküldése Akár 30 napig indoklás nélkül
  • Kedvező hűségprogram minden vásárlás 2%-a vissza Kedvező hűségprogram minden vásárlás 2%-a vissza
  • Expressz szállítás 24 órán belül Expressz szállítás 24 órán belül
  • A Packeta kiszállítása a kiszállítási pontra és a Z - box Express One futárral A Packeta kiszállítása a kiszállítási pontra és a Z - box Express One futárral
  • Fizetési módok  Utánvét, fizetési kártya, banki átutalás és QR kód, online banki átutalás Fizetési módok Utánvét, fizetési kártya, banki átutalás és QR kód, online banki átutalás

Lavazza Espresso Barista Gran Crema Szemes Kávé 1 kg – Fedezze fel a kávé egyedülálló élményét, amely ötvözi a két világ legjavát – Arabicát és Robustát. Ez a közepesen pörkölt, exkluzív keverék kiváló minőségű Arabica szemekből áll, amelyek Közép- és Dél-Amerikából, valamint Robusta szemekből, amelyek Afrikából és Ázsiából származnak. A Lavazza Espresso Barista Gran Crema kávé gazdag és teljes ízvilággal nyújt páratlan ízélményt.

A Lavazza Espresso Barista Gran Crema keverék 40% Arabicát és 60% Robustát tartalmaz, amely egyedülálló ízprofilt biztosít szárított gyümölcs és finom virágos jegyekkel. Ez a kávé valódi olasz eszpresszóhoz készült, amely erős és intenzív, tökéletes a reggeli ébredéshez.

A Lavazza Gran Crema eszpresszó aromája elvarázsolja intenzív ízével és friss péksüteményre emlékeztető illatával. A lassú pörkölés biztosítja az olasz eszpresszóra jellemző egyedi ízvilágot.

A kávé ízprofilja összetett és gazdag, hangsúlyos szárított gyümölcs és finom virágos tónusokkal. Magas koffeintartalma ideálissá teszi a reggeli frissítéshez, de kiváló alap különféle kávéitalok készítéséhez is.

Összetétel:

  • Arabica 40 %
  • Robusta 60 %
    Pörkölési fok: Közepes
    Intenzitás: 7/10
    Kiszerelés: 1000 g

Elkészítési módok:

  • Karos eszpresszógépek: A Lavazza Espresso Barista Gran Crema tökéletesen elkészíthető professzionális karos eszpresszógépekben, ahol teljes, intenzív íze teljesen kibontakozik.
  • Automata eszpresszógépek: Alkalmas automata kávéfőzőkben is, ahol megőrzi egyedi ízét és aromáját.
  • Moka kávéfőzők és French Press: Megfelelő őrléssel a moka kávéfőzőkben vagy French Press-ben is elkészíthető, így többféle elkészítési mód közül választhat igényei szerint.

A Lavazza Espresso Barista Gran Crema ideális tejjel készült különlegességekhez is, mint például a cappuccino és a latte, ahol gazdag íze és krémes habja tökéletesen kiegészíti a tejet. Fogyasztva tej nélkül lenyűgöz mindenkit, aki az intenzív kávéízvilágot kedveli.

Származási hely: Olaszország
Összetétel: Arabica és Robusta
Pörkölési fok: Közepes
Intenzitás: 7/10

Válassza a Lavazza Espresso Barista Gran Crema-t, és élvezze a valódi olasz kávéélményt otthonában. Egy csésze kávéja sosem lesz már a régi!


Kereskedelmi név: Lavazza Espresso Barista Gran Crema szemes kávé 1 kg

Összetétel: 40 % arabica, 60 % robusta

Tömeg: 1000 g

Tárolás: Száraz, sötét helyen tárolandó

Származási hely: Olaszország

Forgalmazó: MI holding s.r.o., Sama Chalupku 6296/20F, 07101 Michalovce, tel: +421905339339

LAVAZZA
8000070024854
Őrlés
Kávébab
Összetétel
40 % Arabika - 60 % Robusta
Koffein tartalom
közepes
Sütés
közepes
Intenzitás
7/10
Csomagolás
1 kg
chat Hozzászólások (0)