Ahmad Herbalist 60 db
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%Új

Ahmad Tea Natural Benefits Selection 60 db

Gyógynövényes és zöld teák választéka

Bemutatjuk a Natural Benefits egyedülálló gyógynövény- és zöld funkcionális teakollekcióját, amely testet és lelket egyaránt gyönyörködtet. A Natural Benefits termékcsalád nem csak nagyszerű ízzel és 100%-ban természetes összetevőkkel büszkélkedhet, de a teák funkcionális összetevőkkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal is gazdagítottak. A csomag 6 x 10 tasak ENERGY, BEAUTY, IMMUNE, DIGEST, SLIM és SLEEP teákat tartalmaz.

4 168,91 Ft Adóval együtt

3 282,61 Ft Áfa nélkül

4 388,33 Ft -5%

Jelenleg nem áll rendelkezésre

2% az áru értékét jóváírjuk a pénztárcájában ha regisztrált - 83,38 Ft

Cégnév : Ahmad Tea Natural Benefits Selection 60 db

Súly : 95 g

Csomagolás : 10x2g ; 50x 1,5g

Összetevők :

ENERGY

Néha szükségünk van egy kis segítségre, hogy az álmosságból éberségre váltsunk. Az ENERGY teát azért hoztuk létre, hogy segítsen ebben. A koffeines mate, a menta, a grapefruit és a citromfű merész keveréke igazán élénkítő. Ragyogjon felemelő hangulatban az álmos napokon ezzel a gyümölcsös és gyógynövényes teával, amely energiával tölt fel és felpörget. Ennek az ízletes keveréknek az alapja a maté tea, amely Dél-Amerikában egy hagyományos forró ital, amelyet a paraguayi magyalfa leveleiből készítenek. Friss, füves íze a fekete teák frissítő alternatívájává teszi. A még nagyobb lökés érdekében guarana magokat adunk a keverékhez (ezek több mint kétszer annyi koffeint tartalmaznak, mint a kávébab!) és B6-vitamint, amely segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget. Az ízek kiegyensúlyozásához borsmentaleveleket, fűszeres citromfüvet, citromverbénát és grapefruitot, valamint némi melegítő fahéjat adunk hozzá.

Összetevők: citromverbéna 25,5%, citromaloesia levél, borsmenta 15%, ciklámen 12%, caesmina paraguay 12%, guarana mag 6%, fahéj kéreg, édesgyökér, aroma 3%, grapefruit héja 1%, B6-vitamin 1%, magnézium-citrát 1%, bársonyvirág virág.

Táplálkozási adatok 100 ml, az utasítás szerint elkészített főzetre vonatkoztatva: Energia 3 kJ, 1 kcal/zsír 0 g, ebből telített zsírsavak 0 g/szénhidrát < 0,5 g; ebből cukrok < 0,5 g/fehérje 0 g/só 0 g/B6-vitamin 0,13 mg (a napi referencia vitamin- és ásványianyag-bevitel 9 %-a, felnőtt vizekben), mangán 0,19 mg (a napi referencia vitamin- és ásványianyag-bevitel 8 %-a, felnőtt vizekben).

BEAUTY

Teamestereink a BEAUTY tea elkészítését élő csalánlevelek és illatos citromos aloesia alapjára alapozzák. Ezután szárított aloe vera és őszibarack darabokat adunk hozzá, amelyek együttesen egy friss, gyümölcsös és gyógynövényes teát alkotnak. Az aloe vera gélnektárt régóta nagyra értékelik jótékony hatásai miatt. Az aloe gyakran megtalálható a bőrápolási termékekben, de ismert, hogy a testben is csodákat művel. A pörkölt szentjánoskenyérbab és a cikória gazdag édes alaphangot ad, míg a rózsa és a hársfavirág kiemeli a romantikus illatot. Összességében ez az aranyló ital tele van gyümölcsös aromákkal és mesés ízekkel, hogy stílusosan felfrissüljön és megfiatalodjon. Az ízletes BEAUTY teát a nap bármely szakában élvezheti, de nyugodtan kényeztesse magát lefekvés előtt is - ez a tea koffeinmentes.

Összetevők: csalánlevél 30%, citrom aloesia, citromfű, citromfű 15%, cikóriagyökér 10%, hársfavirág 5%, aroma 4,4%, szentjánoskenyér 4%, vörös rózsaszirmok 1%, Aloe vera granulátum 0,5%, baracklé granulátum 0,1%.

Táplálkozási adatok 100 ml, az utasítás szerint elkészített főzetre: energia 3 kJ, 1 kcal/zsír 0 g, ebből telített zsírsavak 0 g/szénhidrát < 0,5 g; ebből cukrok < 0,5 g/fehérje 0 g/só 0 g.

IMMUNUM

Az IMMUNE tea a gyömbér, a kurkuma, a citromfű és a C-vitamin regeneráló keverékének köszönhetően segít fitten tartani magát. Rosszul érzi magát, vagy fontos esemény előtt áll? Kényeztesse immunrendszerét egy kis kényeztetéssel ezzel az élénkítő gyümölcs- és gyógynövényteával. Ehhez az egzotikus főzethez teamestereink csalánból és édesgyökérből készítettek hatásos alapot. Ez utóbbi tökéletes hátteret biztosít a fűszeres citromfű, a tüzes gyömbér és a melegítő kurkuma élénkítő jegyeihez. A keverék kiegészítéseként természetes C-vitamint adunk hozzá, hogy támogassuk az egészséges működést.Az immunrendszert, és így tökéletes kiegészítője ennek a természetes stimuláló összetevőkből álló erőteljes termékcsaládnak. Igya ezt a gyógyteát, hogy támogassa a szervezet természetes védekezőképességét. Ez egy csodálatos élő ital, amely egészséges, földes löketet ad.

Összetevők: citromfű 42,5%, citrom aloesia, csalán 10%, gyömbérgyökér 10%, kurkuma rizóma 5%, citromfű, borsmenta aroma 4%, édesgyökér, citromhéj 3%, C-vitamin 2%, hársfavirág.

Táplálkozási adatok 100 ml, a használati utasítás szerint elkészített főzetre: Energia 3 kJ, 1 kcal/zsír 0 g, ebből telített zsírsavak 0 g/szénhidrát < 0,5 g; ebből cukrok < 0,5 g/fehérje 0 g/só 0 g/C-vitamin 7,5 mg (a napi referencia vitamin- és ásványi anyag bevitel 9 %-a, felnőttek számára).

DIGEST

Testünk egy hihetetlen gépezet, de néha még a legjobb gépezetnek is szüksége van egy kis kenőanyagra, hogy zavartalanul működjön. A DIGEST tea segítő kezet nyújt az emésztőrendszernek. A menta, az édesgyökér és a biotin (vagy H-vitamin) tisztító keverékével ez a finom mentás gyógytea nyugtató és helyreállító hatású. Ennek a keveréknek az elkészítésekor szakértő teamestereink a menta és a borsmenta kombinációjával kezdik. A mentát évszázadok óta használják emésztési zavarok természetes gyógymódjaként, így itt is tökéletes alapot képez. Az édesgyökér és az édeskömény hozzáadásával kellemesen édes ánizsos jegyeket kapunk, míg a kamilla és a szederlevél hozzáadása lehetővé teszi a finom nyári ízek kibontakozását. De a természetes biotin hozzáadása az, ami igazán fokozza ennek a teának az emésztési képességeit. A biotin, egy komplex B-vitamin, segít a szervezetnek energiává alakítani a táplálékot, hozzájárulva az egészségesebb anyagcseréhez. Tehát miközben ez a nagyszerű keverék azonnali felfrissülést nyújt ízlelőbimbóinak, hosszabb távú gondoskodást nyújt a pocakjának.

Összetevők: édeskömény 33%, kamilla 18%, borsmenta 15%, lándzsásmenta 12%, édesgyökér 10%, szederlevél, nátrium-szelenit 1%, biotin 1%.

Táplálkozási adatok 100 ml, az utasítás szerint elkészített főzetre: Energia 3 kJ, 1 kcal/zsír 0 g, ebből telített zsírsavak 0 g/szénhidrát < 0,5 g, ebből cukrok < 0,5 g/fehérje 0 g, só 0 g/biotin 25 µg (50 % DDD*)/szelenium 6,9 µg (12 % DDD*) *DDD = ajánlott napi adag.

SLIM

Az egészséges étrend betartása nehéz lehet, de a SLIM tea mindig kéznél van, hogy egy kis lökést adjon az anyatermészetből. Az anyagcserét serkentő matcha és a cink tisztító mentával, mézharmattal és koffeinben gazdag mátéval keveredik, hogy egy természetesen energizáló italt hozzon létre. Élénkítse magát (és az anyagcseréjét) ezzel az ízletesen fiatalító teafőzettel. Teamestereink a maté és a matcha teákat kombinálják, hogy létrehozzák ezt a különleges keveréket. A maté - Argentína nemzeti itala - a paraguayi magyalfa leveleiből készült élénkítő ital. A matcha viszont egyfajta japán zöld tea, amelyet a prémium minőségű tealevelek porrá őrlésével állítanak elő. Mindkét tea arról ismert, hogy segít felgyorsítani az anyagcserét, ami hozzájárulhat az egészséges fogyáshoz. Fűszeres ízük kiegészítéseként mentát, csalánt és citromfűvet is adunk hozzá, így egy vibrálóan friss és tisztító hatású főzetet hozunk létre. Végül a keveréket cinkkel dúsítottuk, amely alapvető ásványi anyag, amely hozzájárul a normál szénhidrát-anyagcseréhez. Ez a hab a tortán ennek a fogyókúrás keveréknek.

Összetevők: zöld tea 26 %, lándzsásmenta 16 %, csalánlevél 15 %, cezmina paraguayi levél 10 %, szederlevél, borsmenta, citromfű, aroma 6 %, vas-glükonát 2,5 %, matcha granulátum 1,5 %, citromhéj 1 %.

Táplálkozási adatok 100 ml kivonatra számítva a következőkből készült kivonatbólaz utasításoknak megfelelően: energia 3 kJ, 1 kcal/zsír 0 g, ebből telített zsírsavak 0 g/szénhidrát < 0,5 g; ebből cukor < 0,5 g/fehérje 0 g/só 0 g/cink 0,9 mg (a napi referencia vitamin- és ásványi anyag bevitel 9 %-a, felnőttek számára).

HÁLÓSZOBA

Mindannyian tudjuk, hogy a jó alvás elengedhetetlen az egészséges test és elme számára. Ezért hoztuk létre a SLEEP teát. A virágok, a méz és a citromfű könnyű, de fényűző keveréke tökéletes gyógytea, amely megnyugtat és felkészít az alvásra. Teamestereink a természethez fordultak, hogy megalkossák ezt az álomszép főzetet. A tökéletes alapot a kamilla adja, amelyet világszerte természetes és nyugtató tulajdonságai miatt becsülnek. Illatos mézharmatot adunk hozzá, hogy fokozzuk a rétes aromát. Ezeket a gyengéd összetevőket levendula, hársfavirág és golgotavirág emeli ki, amelyek évszázadok óta ismertek nyugtató és pihentető hatásukról. Végül a keveréket szárított mézdarabkákkal egészítjük ki. A méz, amely a kamilla természetes társa, elolvad a főzetben, és megnyugtató aranyszínű édességet kölcsönöz. Ez egy nagyszerű csésze, amely segít a gyors elalvásban.

Összetevők: kamilla 38%, citromfű 22%, citromfű 10%, borsmenta, citromfű aroma 4%, citromverbéna, hársfavirág 3%, levendulavirág 2%, mézdarabkák 0,1%.

Táplálkozási adatok 100 ml, az utasítás szerint elkészített főzetre: Energia 3 kJ, 1 kcal/zsír 0 g, ebből telített zsírsavak 0 g/szénhidrát < 0,5 g, ebből cukrok < 0,5 g/fehérje 0 g/só 0 g.

Használati utasítás : Forró vízzel lefedve 3-5 percig hagyja ázni.

Származási ország : Egyesült Arab Emírségek

Tárolás : Száraz és sötét helyen tárolja. Védje a napfénytől.

Forgalmazó: MI holding s.r.o., Sama Chalupku 6296/20F, 07101 Michalovce, tel: 0905339339.

AHMAD TEA
1025409
054881025409
chat Hozzászólások (0)