Lavazza - nullától a csúcsig

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

Lavazza - nullától a csúcsig

Sokan el sem tudják képzelni az életet kávé nélkül.

Van, aki egy adag energiaért issza, van, aki pótolhatatlan és kivételes íze és illata miatt, melynek simogatása reggel és este balzsam az idegekre, de abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a jó kávé alapja a minőség.

Kiváló minőségű Lavazza kávéban találod. Ez egy minőségéről ismert kávé az egész világon, és a legnagyobb kávétermelők közé tartozik.

Ez egy nagy múltú kávé, amely 1895-ig nyúlik vissza, amikor Luigi Lavazza egy kis élelmiszerboltot nyitott Torinóban, Olaszországban. Különböző típusú és eredetű kávészemek keverésével pörkölt kávét állított elő, új aromákat és ízeket alkotva, amelyek egyre több rajongót szereztek. Már akkor is a legjobb akart lenni mindenben, amit csinál. Ha tudná, hogy a végén sikerülni fog, és munkája nagyon hamar meghozza a „siker gyümölcsét”.

Gyorsan felkapaszkodott Olaszország vezető kávégyártóinak élére már 1915-ben, amikor egy egyedi kávécsomagoló rendszerrel rukkolt elő - anyagában az ún. pergamen, amely lehetővé tette a friss kávé aromájának és illatának megőrzését. 1965-ben még Európa legnagyobb kávépörkölőjét is megnyitották Torino közelében.

Újabb nagy áttörést értek el a kávégyártásban, amikor 1971-ben a világon először bemutatták a vákuumcsomagolt alumíniumfóliába csomagolt kávét. Igazi úttörőkké váltak a kávégyártásban, nevének súlyát az is igazolja, hogy a cég megkapta az ISO 9003 minőségi tanúsítványt.

A céget immár a Lavazza család 4. generációja irányítja, és 2015-ben ünnepelte fennállásának hihetetlen 120 éves fennállását, és ahogy egy jó bor, amely csak az évek múlásával öregszik, úgy ez a cég is virágzik az évek múlásával. minden bizonnyal továbbra is így lesz.

A Lavazza az "Olaszország kedvenc kávéja" - (ami Olaszország kedvenc kávéját jelenti), és a világ minden tájáról importált kávébabból készül, beleértve Brazíliát, Kolumbiát, Guatemalát, Indonéziát, az Egyesült Államokat és a világ számos más szegletét. A Lavazza legkelendőbb terméke a Lavazza Top osztály. Megfelelő mennyiségű ázsiai robusta szemekkel finomított Arabica kávészemek megfelelő választéka, amelyek kivételesen telt, csokis, lágy ízt és átható, tartós aromát adnak ennek a ritka kávékeveréknek, világszerte nagy népszerűségnek örvend.

A cég mindenki számára elérhető kávét gyárt, különféle árkategóriákban. A minőségi Lavazza megfizethető áron a Lavazza Qualita Rossa az Arabica és Robusta kávé tökéletesen kiegyensúlyozott keverékével. Azok számára, akik szeretik élvezni a legmagasabb minőséget, a Lavazza Tierra kávét kínál, amely 100%-ban a legjobb Arabica kávészemekből készül.

Ugyanakkor a Lavazza mindent megad a teljes kávéélményhez. Csészét, üveg- és papírpoharat, sőt sokféle kávét készít belőle, a cukortól és tejszíntől a kekszig és manduláig.

Az összesen több mint 250 különböző kávéfajtával és a BLUE rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy a vásárló friss aromájú eszpresszót élvezzen, mintha egyenesen a kávéültetvényről érkezett volna, minden bizonnyal a legválogatósabb kávérajongóknak is tetszeni fog. az igazi olasz kávéélvezet.

Források:

https://sk.wikipedia.org/wiki/Lavazza https://en.wikipedia.org/wiki/Lavazza http://www.espressolavazza.cz/Lavazza http://www.lavazza.com/en/away -from-home/professional/products/top_class/ http://www.lavazza.com/en/at-home/coffee-blends/qualita-rossa.html