Vergnano – az idő által bizonyított minőség

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

Vergnano – az idő által bizonyított minőség

Sok olasz kávé létezik. Sokféle típus, sok egyedi ízlés, sokféle módon lehet lenyűgözni és megnyerni nagyszámú vásárlót. Ezek a kávék a legkülönfélébb területekről származnak, Olaszország korábban ismeretlen szegleteiből vagy nagy olasz metropoliszok központjaiból. Mindegyik tartalmaz egy darabot a környék tradicionális kultúrájából, valamint a létrejöttében közreműködő "művész vagy művészek" egy darabját. Sok esetben az ókorban kialakult családi hagyomány. Vessünk egy pillantást ezek közül az egyikre és tulajdonképpen a legelsőre.

"Aki a mi kávénkat választja, egy gazdag múltból származó terméket választ, amely még mindig a jövőbe néz..." Ezek a Vergnano cég szavai. Te magad is bevallod, nincs jobb az első benyomásnál, és ezek a szavak már az elején felébresztik benned a várakozást valami nagy dologra.

És az Ön elvárásai biztosan teljesülnek. A Vergnano a legrégebbi olasz kávé, amely 1882-ben született a piemonti régióban. A céget a Vergnano család alapította, akikről a cég a nevét vette. Ez már az ötödik generációja ennek a családnak, amely a mai napig büszkén vezeti a céget. Ők egy keményen dolgozó család, és ahogy a nyitó idézet is mondta, mindig keresik a módját termékeik fejlesztésének.

Nem minden nagyszerűnek indult nagyszerűen. A céget a Torinóhoz közeli Cheri kisvárosban egy kis gyógyszertárban alapította Dominic Vergnano. Az ügy iránti szenvedélye és buzgalma egy kisvállalkozás megalapításához vezetett. A kisvállalkozás azonban hamarosan nagy vállalkozás lett. Néhány év elteltével Dominico megtanulta, hogyan kell jó kávét készíteni és sikeresen kenni. Kifizetődő volt, és gyorsan terjeszkedett, ami 3 kávéraktár megnyitásához vezetett Torinóban, Albában és Cheriben. Azonban nem ez volt a legfontosabb, ami a cég fejlődéséhez és gyors felemelkedéséhez vezetett. Ez a jelentős lépés egy kenyai kávéfarm megvásárlása volt.

Manapság már egy nagyon nagy és sikeres cég, amely 19 régióban van jelen, és még mindig növekszik. A világon több mint 70 Caffè Vergnano 1882 kávézó működik, és kávéjukat több mint 19 országba exportálják.

A több mint 130 éves hagyományokkal rendelkező Vergnano cég termékeinek széles választékával rendelkezik, így szinte bármilyen környezetben élvezheti a kávét. A kávékapszulák széles értékesítési rendszere sokat segít. Legyen szó kapszula eszpresszóról vastag aranyszínű krémréteggel és hosszan tartó aromával, a legjobb Arabica bab keverékéből, vagy néhány más termékből a széles választékból. A választás a tiéd. Kávébab, cserepes, instant, biztosan megtalálja az utat. Mindenképpen érdemes odafigyelni az ún. Cold Brew. Ez egy módja annak, hogy kávéval frissítse fel a forró nyarat. 100%-ban bio és cukormentes. Ideálisan tálaljuk jéggel, és a legmelegebb napokon is kellemes kávéélményt biztosít.

Mint minden nagy kávégyártó cégnél, itt is szinte mindent beszerezhetsz, amivel a délutáni szünetben, egy nehéz reggelen vagy egy fárasztó nap utáni csendes estén egy kicsit tovább javíthatod az élményt.

Kávétartozékok, beleértve a csészéket, csészealjakat a kávéhoz, cukrot, tejszínt és még forró csokit is a gyengéd édesítéshez, ha nincs kedve a kávéhoz.

Ez és még sok más vár rád, ha úgy döntesz, hogy kipróbálod a CaffèVergnano 1882 cég régóta és jól bevált hagyományos olasz receptjét.

HTTPS://WWW.CAFFEVERGNANO.COM/EN/COMPANY

HTTPS://WWW.CAFFEVERGNANO.COM/EN/COMPANY/HISTORY