Segafredo - az olasz kávékultúra nagykövete

message
Nincs hozzászólás
star
Összes értékelés 0

Segafredo - "Az olasz kávékultúra nagykövete"

Az olasz kávé mindig is nagy sikert aratott világszerte, ez alól a Segafredo kávé sem kivétel. A Massimo Zanetti Beverage Group, amelyhez a Segafredo tartozik, büszkén mondhatja magát a kávéipar legnagyobb magáncégének.

A Segafredo Zanetti céget a kávéval kapcsolatos, hosszú távú családi hagyományra alapították. A kávé már régóta kötődik a Zanetti családhoz, amikor nagyapja és a cég jelenlegi elnökének, Massimo Zanetti édesapja zöld kávéval kereskedett.

Massimo azonban nem elégedett meg ezzel, és ő volt az első a családban, aki egy kicsit mást kezdett el. Elkezdett pörkölt kávét gyártani és kereskedni. Már 1970-ben elindult ezen az úton, amikor megvette első pörkölőjét, ami több mint negyven éve az észak-olaszországi Bolognában. Ebből az egy kis pörkölőből sikerült terjeszkednie, és jelenleg összesen tizenöt pecsenyesütő és több mint harminckét leányvállalat tulajdonosa.

Nagyon fontos volt számára a 2000-es év, amikor a finn Meira cég megvásárlásával sikerült kiterjesztenie jelenlétét Észak-Európában, majd később az USA-ba is sikerült terjeszkednie. Célja és motivációja mindig is a fejlődés, terjeszkedés, új országok keresése volt terméke terjesztéséhez, ami egyben elmélyítette tapasztalatait és lelkesedését.

„A kávé az egyik leggyakrabban használt termék a világon, a kreativitás és a dinamikus intelligencia itala. A tökéletes módja annak, hogy a nap bármely szakaszában felébressze érzékeit." Ezeket a szavakat és egyben egyfajta mottót követ a cég. A kávé az olasz hagyományok nagy része, és a világ minden sarkában mindennap élvezik.

Segafredo az eszpresszók vitathatatlan királya. Naponta több mint negyvenhárom millió csésze kávét adnak el ezzel a márkával. A kávé elkészítésének több száz módja van, minden cég, minden gyártó hozzátesz valami titkot, és pontosan bemutatja a világnak a legjobb kávé módját. Segafredo Zanetti több mint negyven éve mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyőzze Önt arról, hogy joggal nevezhető a legjobbak egyikének.

Azt mondják, hogy a kávéfőzés nem jelenti azt, hogy nem elég. Hogy a cél a tökéletes kávé elkészítése – egy minőségi termék, kiváló ízzel és aromával minden alkalomra. Mindezt csak sokéves tapasztalattal és szenvedéllyel, az ügyért való buzgalommal lehet megszerezni. És ez az, amivel ez a cég határozottan rendelkezik.

Mindenféle arabica és robusta kávé biztosan megtalálja az utat Önhöz. Egy csésze mokkástól a kiváló minőségű eszpresszón át a koffeinmentes kávéig. Bárhogyan is dönt, Segafredo Zanetti küldetése mindig egy és ugyanaz. Egyedülálló és különleges terméket kínálni Önnek, amely hosszú távú munka, szenvedély és professzionalizmus eredménye.

Nem csak kávéval ér véget. Különféle kiegészítők széles választéka kávéhoz, teához vagy akár csokoládéitalokhoz. Ez és még sok más készen áll az Ön számára, ha a Segaredot választja.

Erőforrások

https://www.segafredo.it/en/il-caffe/the-production-chain

https://en.wikipedia.org/wiki/Massimo_Zanetti_Beverage_Group

https://www.segafredo-zanetti.sk/cz/historia-kavy-segafredo/

http://www.segafredocafe.com/about.php

http://www.mzb-group.com/en/group/our-history

https://www.segafredo.it/en/products/for-your-home