Jacobs Kronung Caffe Crema zrnková káva 1 kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-33%Új

Jacobs Kronung Caffe Crema kávébab 500g

A Jacobs Kronung Caffe Crema egy egyedülálló babkeverék, kiegyensúlyozott, finom ízzel és intenzív aromával. A lassú pörkölési folyamat segített kihozni ennek a keveréknek a legjobb tulajdonságait. Az alacsony savtartalom és a tökéletesen kiegyensúlyozott test ideális cappuccino és latte macchiato készítéséhez.

2 067,49 Ft Adóval együtt

1 627,95 Ft Áfa nélkül

3 085,81 Ft -33%

check Azonnali szállítás

2% az áru értékét jóváírjuk a pénztárcájában ha regisztrált - 41,35 Ft

local_shipping Mikor kapom meg az árut?

Packeta.hu kedd 2024-09-24
Express One hétfő 2024-09-23

AJacobs Kronung Caffe Crema kávébab egy kivételes keverék, amely tökéletes élményt nyújt minden kávérajongónak. Ez az 500 g-os kávébab a kiegyensúlyozott simaságot intenzív aromával ötvözi, így ideális különféle kávéitalok elkészítéséhez.

A Jacobs Kronung Caffe Crema kávébabok lassú pörkölési folyamat eredménye, amely kihozza a babok legjobb tulajdonságait. Az Arabica és Robusta keveréke alacsony savtartalmat és tökéletesen kiegyensúlyozott testet biztosít, így tökéletesen alkalmas cappuccino és latte macchiato készítéséhez. A közepes pörkölési fok garantálja a teljes, bársonyos ízt és az élénkítő aromát.

A Jacobs Kronung Caffe Crema egy ötfokozatú skálán a következő értékeket éri el:

  • Ízintenzitás: 4/5
  • Keserűség: 3/5
  • Crema (hab): 5/5
  • Savasság: 3,5/5
  • Édesség: 2/5
  • Pörkölési fok: 3/5

Ez a kávé Németországból származik és védőgázba csomagolva őrzi meg frissességét és minőségét, száraz és sötét helyen ajánlott tárolni.

A Jacobs Kronung Caffe Crema minden típusú kávégépben használható. Akár automata kávégépet, akár french press, mokkagépet vagy hagyományos filtert használ, ez a kávé alkalmazkodik az Ön igényeihez, és mindig kivételes élményt nyújt.

Ezt a keveréket nagyon jó minőségű kávébabok és jellegzetes krémes íz jellemzi, amely minden kávézási pillanatot még élvezetesebbé tesz. A Jacobs Kronung kávé minden szempontból összehasonlíthatatlanul jobb, különösen a keleti piacra szánt más kávékhoz képest.

A Jacobs Kronung Caffe Crema kávéval biztos lehet benne, hogy minden csésze kávé kivételes lesz, tele gazdag ízekkel és aromákkal, amelyek stimulálják az érzékeit, és még élvezetesebbé teszik a napját.

-----------

Cégnév : Jacobs Kronung Caffé Crema 500g kávébab

Összetevők : Arabica és Robusta keveréke

Súly : 500 g

Származási ország : Németország

Védőgázba csomagolva.

Tárolás : Száraz és sötét helyen tárolandó

Forgalmazó: MI holding s.r.o., Sama Chalupku 6296/20F, 07101 Michalovce, tel.: +421905339339.

JACOBS
4000508059087
Őrlés
Kávébab
Koffein tartalom
közepes
Sütés
közepes
Intenzitás
3/6
Csomagolás
500 g
chat Hozzászólások (0)